Saimbeyli'de Trafik Haftası Coşkusu: Kaymakam Açar ve Yetkililer Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nu Ziyaret Etti

Saimbeyli'de Trafik Haftası Coşkusu: Kaymakam Açar ve Yetkililer Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nu Ziyaret Etti

Saimbeyli'de Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikte öğrencilere trafik bilinci aşılandı. Etkinlikte yaya geçidi kullanımı uygulamalı olarak gösterildi, slayt gösterimi ile trafik kuralları anlatıldı ve öğrencilerle sohbet edildi. Öğrenciler, trafik kurallarına uymanın önemini kavradılar ve bu konuda bilinçlendiler.

09.05.2024 22

09-05-202409-05-202409-05-202409-05-202409-05-202409-05-2024 

Saimbeyli İlçe Kaymakamı Emre Açar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yentur, İlçe Emniyet Amiri Hüdaverdi Sinan Öksüz ve İlçe Jandarma Komutanı Derviş Verimlibağ'ın katılımlarıyla Saimbeyli Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nda Trafik Haftası etkinliği düzenlendi. Etkinlikte yaya geçidi kullanımı uygulamalı olarak gösterildi, slayt gösterimi ile trafik kuralları anlatıldı ve öğrencilerle sohbet edildi. 5/B sınıfında yapılan derste büyük bir katılım gözlendi. Kaymakam Açar, öğrencilerle tek tek sohbet ederek trafik bilincini aşılamaya çalıştı.

 

Kaymakam Açar, Yaya Geçidi Kullanımı Hakkında Öğrencileri Bilgilendirdi

 

Saimbeyli İlçe Kaymakamı Emre Açar, Trafik Haftası etkinliği kapsamında Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere yaya geçidi kullanımı hakkında bilgi verdi. Açar, yaya geçitlerinin önemini vurgulayarak, karşıdan karşıya geçerken dikkatli olunması gerektiğini, trafik kurallarına uymanın hayati önem taşıdığını söyledi.

 

5/B Sınıfı Trafik Haftası'nı Kutladı: Slayt Gösterimi ve Sohbetlerle Bilinçlendi

 

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nun 5/B sınıfı, Trafik Haftası'nı slayt gösterimi ve sohbetlerle kutladı. Slayt gösterisinde trafik kuralları ve trafik işaretleri hakkında bilgiler verildi. Sohbetlerde ise trafik kazalarının nedenleri ve önlenmesi için neler yapılabileceği konuşuldu. Öğrenciler, trafik kurallarına uymanın önemini kavradılar ve bu konuda bilinçlendiler.