ÜZEYİR ARIKCA - MÜDÜR YARDIMCISI

1978 yılında Adana Saimbeyli Himmetli Köyünde doğdum.İlk ve ortaokulu kendi köyümde tamamladım.Lise 1.sınıfı Saimbeyli Lisesinde 2 ve 3. sınıfı Kozan Lisesinde okudum.1998 yılın Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandım.2022 yılında mezun olduktan sonra çeşitli okullarda ücretli öğretmenlik yaptım.Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesinde farmasyon eğitimi aldıktan sonra Adana Yüreğir Karacaoğlan Oraokuluna atandım.3 buçuk yıl orada çalıştıktan sonra Saimbeyli İmam Hatip Ortaokuluna tayin oldum.Burada 1 yıl öğretmenlik ve 3 yıl müdür yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2022 yılında Fatih Sultan Mehmet Ortaokuluna geçtim ve burada müdür yardımcısı olarak görev yapmaktayım.Evliyim 2 çocuk babasıyım.

(544) 254 8056 Eposta